Το bazaar του 2014 στο Ναό μας

Στον προαύλιο χώρο του Ιερού μας Ναού την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε έκθεση Χριστιανικών βιβλίων καθώς και διάθεση παραδοσιακών χειροποίητων ειδών, όπως γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κουλουράκια, κουραμπιέδες, ζυμαρικά κ.α. Γρήγορα τα καλοφτιαγμένα και νοστιμότατα (όπως εξ υστέρων αποδείχθηκε) έγιναν ανάρπαστα. Άλλωστε πολλά από τα διατιθέμενα ήταν κατάλληλα για την νηστίσιμη ημέρα του Σταυρού. Φυσικά όλα σχεδόν ήταν δημιούργημα κυριών της ενορίας μας οι οποίες μα πολλή φροντίδα και επιμέλεια φρόντισαν τόσο για την νοστιμιά τους όσο και για την όμορφη εμφάνισή τους.

Η ιδέα του Προϊσταμένου της ενορίας μας π. Ιωάννου είχα μεγάλη απήχηση στους ενορίτες μας οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για τους σκοπούς της ενορίας μας (οικονομική ενίσχυση απόρων, ανάγκες σε τρόφιμα, εργασίες του Ι. Ναού κτλ.). Στο τέλος της διάθεσης αυτής των προϊόντων αλλά και της έκθεσης των βιβλίων προσφέρθηκε σε όλους τους ενορίτες στο προαύλιο ένα δροσερό ρόφημα.

Κοινή επιθυμία όλων η τακτική επανάληψη της διάθεσης αυτής των σπιτικών προϊόντων ενέργεια με την οποία ενισχύονται άποροι και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας.